Lézervágás


Lézervágás profiktól!
 

Cégünk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt a lézervágás területén. Legyen az nagyszériás tömegcikk vagy speciális egyedi alkatrész, mi a legjobb áron, a legrövidebb határidővel elkészítjük azt. A lézervágást hozott anyagból is elvégezzük, de ha igényli, mi is tudjuk biztosítani a lézervágás alapanyagát.

Árajánlatunk garantáltan gyorsan megérkezik, akár pár órán belül személyre szabottan kapja meg a lézervágási munka költségeit tartalmazó ajánlatunkat.

Gépeink lehetővé teszik acéllemez alapanyagok mellett az alumínium, műanyagok és rozsdamentes acélanyagok lézervágását is. A lézervágást Budapest területén, Csepelen hajtjuk végre.

Lézervágási technológiánk segítségével lehetővé válnak a fémmegmunkálás legfejlettebb eszközei. A lemezmegmunkálás mellet még sok szolgáltatás nyílik vendégeink számára. Acél- és rozsdamentes lapok lemezmegmunkálása estén kedvező árral szolgálhatunk. Emellett lehetőség nyílik személyre szabott lemezmegmunkálási árkalkulációra is. A megrendelői igényeknek megfelelően nagy figyelmet fordítunk a határidők betartására és a korrekt, olcsó és pontos munkára.

Mi az a lézervágás?

A lézervágás a termikus vágások családjába tartozik. A jellegét tekintve a lézervágás gőzölögtető vágás.

Az anyag a vágási résben elgőzölög, a keletkező fémgőzt gázsugár fújja ki. A lézersugár fókuszálásával olyan teljesítménysűrűséget érünk el ami hatására az alapanyagok elolvadnak és elgőzölögnek. A folyamatos vágást egymást átlapoló lyukak sorozatával kapjuk meg. A vágási rés a lehető legkisebb ahol még az anyag újra összehegedése nem történik meg.

A lézervágás főbb jellemzői:

A lézervágás története

1965-ben, az első sorozatgyártású lézervágó gépet arra használták, hogy lyukat fúrjanak a gyémántba. 1967-ben, megjelent a lézerrel támogatott oxigén sugaras fémvágás. Az 1970-es években, a lézervágás technológiát állították termelésbe, hogy titánt vágjanak az űrrepülőgépekhez. Ugyanakkor a lézervágás a fémiparon kívül is kezdett elterjedni, mivel nem csak fémeket lehet ezzel a technológiával vágni. A lézervágás széndioxidos változatát a textiliparban hasznosították leginkább.

Fémmegmunkálás profiktól

Legyen szó lézervágásról, élhajlításról, vagy bármilyen jellegű fémmegmunkálásról, nálunk az Ügyfél igényei a legfontosabbak.